Waarom Conventus?

Het doel, onze overtuiging:

Wij geloven dat kennis en ervaring beschikbaar moet zijn voor iedereen. Met 25 development specialisten en ruim 15 jaar ervaring in software bij grote bedrijven in de fieldservices, technische groothandel en assemblage industrie, hebben wij met ons andere label HUSS, diepgaande inzichten opgedaan. Wij vinden dat alle bedrijven, toegang moeten hebben tot functies die eerder alleen als premium of maatwerk software werden beschouwd. Ons streven? Jou op het hoogst denkbare niveau ondersteunen.

Onze wijze, het proces:

Door al onze kennis en ervaring te integreren in één systeem, stimuleren we effectieve samenwerking tussen de diverse afdelingen binnen jouw organisatie.

We zorgen voor beter beheer van voorraad, personeel en assets zoals auto’s en groot gereedschap.

Met ons systeem heb je duidelijk inzicht in je kosten en marges, wat leidt tot een meer geïnformeerd en gestructureerd besluitvormingsproces.

Het resultaat, de acties:

Conventus is niet zomaar een softwarepakket; het is een compleet gereedschap dat je helpt met alles, van het maken van offertes tot het versturen van facturen.

Of je nu je boekhouding wil koppelen of inzicht wil in je bill of materials, ons systeem biedt de tools en integraties die je nodig hebt.

We staan klaar om jou en al je collega’s te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden, waardoor jullie beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen.

Download de factsheet

De zes Game-Changers van Conventus voor Assemblage,
Installatie en Fieldservices